Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Recenzie "Fata din tren" de Paula Hawkins

Voi incepe foarte direct: Pentru mine aceasta carte a fost o mare dezamagire.
Am auzit despre ea numai ” Bestseller” , „Final neasteptat” , „Thriller-ul anului”..si totusi..mi-am dat seama care va fi finalul destul de repede..mult prea repede, cititnd apoi cartea fara sa ma mai surprinda nimic. Pentru mine nu a fost destul de complex ca sa fie un thriller reusit. Nici nu se poate compara cu thrilerele suedeze.


Tousi..mi-a placut ideea de la care s-a pornit, numarul de personaje mic,usor de urmarit, misterul si personajul principal a fost dupa parerea mea cel mai interesant lucru din toata cartea.
Romanul mi-a amintit foarte mult de cel a lui Gillian Flynn, „Fata dispărută” datorita misterului dar si a faptului ca toata actiunea a fost povestita din mai multe perspective. Faptul ca trece de la o perspectiva la alta a fost pentru mine un plus pentru ca asta m-a facut sa nu ma plictisesc prea tare.
Rachel, protagonista romanului este o femeie care se lupta dar isi si accepta in acelasi timp dependenta de alcool. Ea a fost parasita de fostul ei sot Tom care si-a refacut viata cu Ana,lucru pe care Rachel nu il poate accepta. Placerea ei zilnica este observarea unui cuplu pe care il vede zilnic din tren. Nu ii cunoaste dar i-a numit „Jess and Jason”. Toata fericirea pe care o vede la ei o face si mai nostalgica dupa casnicia ei esuata. Si totusi…intr-o zi se schimba totul. „Jess” dispare si Rachel trebuie sa gaseasca un raspuns la acest mister. Cum? Cititi romanul si veti afla.
Cu toate ca pe mine nu m-a impresionat aceasta carte nu voi zice ca nu e de citit. Nu exista carti proaste sau carti bune. Dar un thriller care nu imi da in cap cu un final wow pe mine nu ma impresioneaza.
Astept oricum sa apara filmul pentru ca o iubesc pe Emily Blunt si abia astept sa o vad in rol de drunkie :)) 

Ofer 2,5 stele pentru Fata din tren – Paula Hawkins



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu