Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Recenzie UGLY LOVE de Colleen Hoover

       


        Ce pot sa spun despre Ugly Love? O sa plangeti pe parcursul acestei carti. Este vorba de dragoste 2 in 1 si desigur...despre "fata urata a iubirii" 
        Actiunea se desfasoara pe 2 fire narative, unul din trecut, iar celalalt in prezent, lucru care face lectura si mai captivanta . Astfel urmaresti doua povesti si astepti cu nerabdare deznodamantul la amandoua :) 
          Protagonistii romanului sunt Tate , o asistenta care se muta cu fratele ei pentru a-i fi mai usor sa isi urmeze studiile si noul loc de munca, si Miles, un pilot tacut si singuratic, prietenul cel mai bun al fratelui ei si care ascunde un trecut dureros. 
          Cei doi se simt atrasi unul de celalalt dar din cauza trecutului dureros a lui Miles si a programului incarcat a lui Tate , hotarasc sa ramana un fel de prieteni cu beneficii. Cum era si de asteptat, incep sa se formeze o legatura mai stransa intre cei doi si multe sentimente.

             Nu vreau sa dau prea multe detalii despre poveste asa ca voi continua sa laud cartea. E un amestec de stari si momente. Avem : 
1. Mister
2. Scene de sex fierbinti si foarte fierbinti
3. Umor
4. Drama si multe lacrimi
5. Intriga
           Personal am fost ft captivata de firul narativ din trecut , care e mult mai complex si cu o mai mare incarcatura emotionala. Prezentul era ca un refresh sa te mai destinzi putin . Mi-a placut tare mult cum a structurat Colleen Hoover tot. Recunosc, e prima carte pe care o citesc de la ea cu toate ca am auzit foarte multe si de celelalte romane ale ei aparute la noi.Acum ca mi-a trezit interesul voi incerca si restul. 
           
Eu orice citesc sunt foarte interesata si de personajele secundare care uneori imi spun chiar mai drage decat protagonistii. In Ugly Love va asigur ca o sa il indragiti tare tare pe Cap, un batranel simpatic care stie mai multe decat vrea sa arate. 

Ofer romanului UGLY LOVE de Colleen Hoover 5 stele frumusele. 
Cartea a aparut la Ed. EPICA 

Click pt book trailer: 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu