Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Recenzie " Frumuseti monstruoase" de Marina Neagu



Descriere:

" Lara stie ca, pentru ea, tentatiile intunecate sunt foarte mari. Crescuta si protejata de un preot-gardian, reuseste pana la varsta de 18 ani sa isi tina in frau pornirile demonice. Dar cand se muta in Valea Ingerilor, Lara afla ca existenta ei nu este intamplatoare.
Gardienii, soldati ai ingerilor, sunt crescuti si intruiti sa distruga toate umbrele, fiice ale demonilor.
Si Lara este una dintre ele.
Cu toate ca a reusit sa se ascunda de gardieni timp de 18 ani, odata cu noua ei mutare, se trezeste nu numai inconjurata de acestia, dar si nevoita sa accepte o legatura speciala cu unul dintre ei.
Noua alianta ii ofera Larei prima dragoste, dar si riscul de a plati cu propria viata sansa de a elimina definitiv umbrele."




" Fantasy, actiune sau romance. Nu trebuie sa citesti trei carti diferite pentru a-ti satisface dorinta pentru un gen sau altul. In romanul Frumuseti monstruoase ele se impletesc ingenios intr-o poveste care, garantat, te va tine cu sufletul la gura pana la final. " - Theo Anghel


Frumuseti monstruoase a fost pentru mine un mare privilegiu. Am reusit sa patrund intr-o lume din care nu imi mai doream sa ies vreodata.
M-a marcat, si si-a facut un loc in inima mea. Am fost dezamagita fiindca doza administrata nu mi-a ajuns, doream mai mult.
Cred ca pot face o comparatie in acest caz.
Lumea umbrelor a fost un drog pentru mine.
Si odata ce am devenit dependenta in doream doze mai mari.
Singurul lucru trist dupa lecturarea acestui roman a fost ca pur si simplu s-a terminat.
O poveste atat de frumoasa, bine construita s-a incheiat.
Ce poate fi mai trist?
Este o carte bine scrisa, mult umor, descriere in ritm cu actiunea si personaje usor abordabile.
Un roman reusit pot spune, datorita faptului ca nu ma puteam opri din citit.
O carte buna este aceea pe care nu o poti lasa din mana.
In aceasta carte fantasy-ul, dragostea, actiunea, s-au impletit armonios oferindu-ne noua cititoriilor o poveste fascinanta si o lume in care ne-am dori sa traim.
Cel putin eu imi doresc sa fiu unul dintre personaje.
Autoarea m-a facut sa imi simt personajele indragite in siguranta, dar imi oferea si mici momente de ingrijorare.
Lara, este protagonista romanului, jumatate umbra, jumatate inger.
Este in grija preotului Iulian, care este totodata si vanator de umbre.

" - Lara, tu esti prea naiva, prea inocenta. Ai crescut si ai trait intr-o manastire, pentru numele lui Dumnezeu! Habar nu ai ce se intampla in lumea reala si nici cum sa te aperi de pradatori si, cand spun pradatori, nu ma refer doar la umbre. Si, crede-ma pe cuvant, sunt o groaza acolo. Esti prea visatoare si cand ai sa realizezi cum este lumea asta cu adevarat, toate visele iti vor fi strivite si imprastiate in mii de bucati. Chiar daca vei reusi sa le aduni pe toate la un loc, vor ramane cicatricile. Si de alea nu vei putea scapa niciodata. "


Lara, a reusit sa se acunda de vanatori pana in momentul cand la scoala i-a intalnit pe cei doi frati Adrian si Vlad.
Adrian a simtit ca ceva e in neregula cu ea, ca nu este o fata obisnuita, si pana sa decopere ce este cu adevarat organizeaza o intalnire cu familia.
Dupa ce toate detaliile s-au clarificat, nedumeririle au fost rezolvate, si intrebarile si-au primit raspunsul, o echipa formata din  Diana ( o prietena buna de a familiei lui Adrian ), Adrian, Vlad, si Lara pornesc intr-o lupta impotriva umbrelor, si uciderea reginei acestora.
Ceea ce este socant pentru toata lumea la inceput, este ca Lara este perechea lui Adrian, deci doar el ii poate oferi arma ce o va ucide pe regina, dupa ce legatura dintre ei va fi formata.

" Ceva s-a intamplat atunci cu mine si m-am speriat; in bratele lui ma simteam de parca as fi gasit infernul si raiul adunate laolalta. Ardeam in interior din cauza pasiunii descatusate, dar sufletul imi canta de fericire, facandu-ma sa simt ca locul meu era chiar acolo, in bratele lui si ca acum, pentru prima data, imi simteam inima cu adevarat intreaga"

Pe parcurs descoperim o poveste de dragoste cu peripetii.
Ceea ce ne socheaza, este aparitia unui nou personaj, Sebastian, care presupune ca el este adevarata pereche a Larei.
Adrian isi doreste sa nu renunte la ea, dar in acelasi timp stie ca acest lucru este cel mai bun pe care il poate face.
Ce se va intampla cu dragostea dintre cei doi?
Ce se va intampla cu umbre?
In acest roman nimic nu e ceea ce pare, te va bulversa felul in care lucrurile se intorc pe dos, si te va impresiona rastunarea de situatie.

Cartea o gasiti la editura Quantum, le multumesc pentru exemplarul oferit.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu