Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 lucruri interesante despre The vampire diaries

Am pregatit o lista cu 5 lucruri interesante despre serialul "The vampire diaries" ( Jurnalele vampirilor) si despre actorii acestuia, special pentru fanii Tvd.


As vrea sa precizez ca informatiile sunt preluate de pe internet.

1. Paul Wesley, cel care-l interpreteaza pe Stefan, si-a dorit initial rolul lui Damon, dar la auditii producatorii l-au considerat mai potrivit pentru rolul fratelui bun. Cu toate astea, ei nu au fost siguri ca se va descurca, pana la primul episod, cand i-a lasat pe toti masca.
                                     
2. Majoritatea celor din echipa vorbesc fluent si alte limbi. Nina Dobrev este din Bulgaria si vorbeste limba ei natala perfect. Paul Wesley este polonez si vorbeste fluent poloneza, iar Katerina Graham (Bonnie) vorbeste 4 limbi la perfectie. Bunicul ei a fost ambasador al Natiunilor Unite si ea a fost expusa la culturi diferite, de cand era foarte mica. Din pacate, Ian Somerhalder vorbeste doar engleza.
                                     
3Ian Somerhalder si Nina Dobrev (Damon si Elena) au avut o relatie in viata reala.


4. Ian Somerhalder a dat auditii initial pentru True Blood si desi sustine ca s-a descurcat impecabil, el nu a fost ales. Acest lucru l-a deranjat atat de tare, incat nici nu a mai putut sa se uite la "True Blood" atunci cand a aparut.
      
5. In sezonul 2 apar lupi salbatici, dar acestia aratau prea fericiti pe camera, asa ca au fost transformati pe calculator pentru a fi nervosi.
  



Ei bine astea sunt doar cateva lucruri ce se pot spune despre The vampire diaries.
 Este un serial de succes care din pacate s-a incheiat cu sezonul 8.
 Eu am urmarit serialul si ma declar o mare fana.
Ce parere aveti despre acest serial? L-ati urmarti sau aveti de gand sa o faceti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu