Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Recenzie "Am supravietuit..." de Lauren Tarshis

Am primit doua carti din seria "Am supravietuit" de la Editura Gama, le multumesc mult ca mi-au oferit sansa sa citesc doua carti minunate, care mi-au placut la nebunie.



Aceste două cărti le găsiti aici la un pret foarte bun.

 Prima carte pe care am citit-o a fost "Am supravietuit scufundarii Titanicului, 1912" care a fost o lectura usoara si captivanta.
Mi-a placut mult personajul principal, curajos si amuzant, carismatic si puternic la o varsta frageda.
Firul narativ mi-a captat atentia pana la final. Intamplarile nesemnificative mi s-au parut usor incitante si năzbatiile lui George m-au amuzat teribil.
Totusi am apreciat firea lui curioasă si talentul de detectiv.
Inteligent si foarte placut, George reuseste sa te faca sa il placi inca de la primele pagini.
Descriere:
"George Calder este, probabil cel mai norocos baiat din lume. El si surioara lui, Phoebe, se afla impreuna cu matusa lor la bordul Titanicului, cel mai mare vapor construit vreodata. George nu rezista sa nu exploreze fiecare cotlon al acestui vas incredibil, chiar daca risca sa intre in bucluc.
Apoi se intampla imposibilul - Titanicul loveste un aisberg si apa navaleste inauntru. George se trezeste izolat, singur si speriat, pe vaporul gata sa se scufunde. Pana acum a reusit sa scape mereu din incurcaturi... dar cum va supravietui acestei catastrofe?"

Per total a fost o lectura minunata, plina de intamplari imprevizibile.
Ii acord 5 stelute din 5. 



Cea de a doua carte "Am supravietuit atacurilor din 11 septembrie 2001" a fost de altfel o lectura usoara care mi-a placut la fel de mult ca si prima, si pe care am citit-o foarte repede.
A fost o lectura pe masura asteptarilor mele.
Firul narativ s-a impletit frumos cu descrierea si a iesit o minunatie.
Actiune se desfasoara uniform si mentine atentia cititorului datorita lucrurile neprevazute aparute in momente de maxima tensiune.
Personajul principal reprezinta curajul si perseverența în carne şi oase.
Un erou al generatiei sale, Lucas te va cuceri prin caracterul sau puternic si sufletul sau bun.
Descrierea:
"Nimic nu este mai important pentru Lucas, pe langa fotbalul american, decat Benny: prietenul tatalui sau, pompier si fost mare fotbalist. El l-a invatat pe Lucas sa joace si tot el il ajuta sa se antreneze. Asa ca, in ziua in care parintii lui Lucas decid ca fotbalul e prea periculos si vor sa-l retraga, Lucas trebuie sa îi ceara ajutorul celui mai inflacarat sustinator al sau.
Fara sa stea prea mult pe ganduri, Lucas nu se mai urca in autobuzul scolii, ci ia trenul spre oras. In New York e o zi insorita de toamna. Dar, la scurt timp dupa ce Lucas ajunge la statia de pompieri, totul se schimba...si nimic nu va mai fi vreodata la fel"

In concluzie, aceasta carte m-a impresionat si mi-a prezentat o poveste de viata emotionanta, lupta pentru pasiune si lupta pentru salvare. Veti descoperi pe parcurs la ce ma refer.
Îi acord tot 5 steluțe din 5. 



Recomand cu drag aceste cărti, astept parerea voastra daca le-ati citit.
Daca nu ati facut-o inca ce mai asteptati? Sunt superbe va garantez :)
Au ilustratii, scris mare si multa actiune. Ingredientele perfecte pentru o lectura bună.
Doua carti de nota 10. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu